Thursday, June 6, 2013

kerusi-kerusi


Aku susun 3-4 kerusi memanjang
jadilah katil!
aku pun baring & tido atas katil buatan sendiri..
yg sudah jadi habit sejak bertahun yg lalu.
teringat zaman dulu2...
hahaha...mcm duluuuuuuuu sgt!
pantang kelas free memang aku bukak katil.
xdpt bukak katil, aku bukak meja. haha!

Actually aku masih temankn my mom d ofis beliau ne..
atas permintaan ibu tersayang, jadi hamba menurut perintah...
dek boring, tu yang aku bukak katil dkt ofis ne.
saje bagi muka tambah bulat.
mata tambah sepet.
menidurrrkan diri. :p
 on9 lama2 pun aku x lut.
duduk lama2 pun x asi.
asik pikir rumahhhhhh aje.hahaha!
x doh lahhh smpai gitu....
aku saja bagi dramatik sikit.

Lusa balik miri da....
entah bila balik rumah g...
raya kut!hehe.

so xda apa lagi mau cerita. wa cau.
Assalamualaikum.
 

it.is.just.a.blog. 
-syazwanti saidur-

No comments:

Post a Comment