Wednesday, June 30, 2010

Im here again..



Back to school huh...tp feeling kali ne dlm mood steady. mungkin mula mencintai mktb. haha.
minggu 1, lepas sebulan bcuti, aku btugas tuk kwn2 baru yg masuk 1 mktab ngn aku.....
aku ucapkan "selamatdatang"!
welcome to da clubtab. hehe...

Masa cuti op cos aku sibuk dgn family. spent time manyak2 dgn mereke. :)
hmm...mungkin sbb tuh aku steady balik mktb kut...sbb agak bahagia dgn family. almaklum kpd yg x maklum, aku cuti sebulan. tuh pun rasa x cukup...hehe...pasni lama g cuti..tunggu cuti raya pulak.
cepat masa bjalan...cepat jgak msa blari..hehe.
aku pun makin tua. mcm kaw la jugak.
jd kita sama2 membilang hari menua. hahaha...

Nanti smbung lagi..babai.



Tuesday, June 1, 2010

im back!



smekom. slm sjhtera. sari berita kedua.
he3.....
aku masih idup lagi erk!

lama x update entry sebab wreless pree ip kena tutup lah. haha. jadi aku pun m'free'kan dri dari blog aku ne. da lepas exam weeks, aku cukup senang ati o. sangat sangat sangat lah lega dpt bercuti....d umah! hehehe.....

Memandangkan cuti aku sebulan, mka doakan aku gumbira yer kwn2....
babai...